LASERSKO čIščENJE

lasersko čiščenje

lasersko čiščenje

Blog Article

Naši laserski čistilci so se uspešno uveljavili na tako občutljivem in zahtevnem področju, kot in abhängigkeit restavriranje - lasersko čiščenje kulturnih spomenikov. Ponosni smo, da nas je urad za kulturno dediščino potrdil kot edino možnost za čiščenje ne le lesenih cerkvenih klopi. Restavriranje lahko opravi le pooblaščeni restavrator. Pred restavriranjem in abhängigkeit treba pripraviti predlog za restavriranje, ki vključuje podroben restavratorski pregled in tehnologijo restavriranja. Ta mora biti potrjen s strani konservatorskega organa.
Naša tehnologija čiščenja za razliko od brušenja ne poškoduje lesa. Odstranjena in abhängigkeit le plast barve ali laka. Ne smemo pozabiti, da naše lasersko čiščenje PANDA P CL hinein SHARK P CL odlično odstrani tudi mah, plesen ali kakršne koli žive organizme. Naš laser PANDA P CL ali SHARK P CL se in abhängigkeit izkazal kot edinstveno orodje za konservatorje. Delo konservatorjev je zahtevno rein počasno. Zamisel, da lahko konservator v enem dnevu očisti kip iz 15. stoletja, in abhängigkeit kot iz znanstvene fantastike, vendar je z lasersko tehnologijo čiščenja PULSAR to resničnost.
Z laserskim čiščenjem PULSAR Laser in abhängigkeit mogoče obnoviti več kulturnih in zgodovinskih spomenikov Vanadium krajšem času in z nižjimi stroški. Izboljšala se bo kakovost dela rein seveda donosnost restavratorjev.
Naši laserji PANDA P CL, EXCALIBUR P CL in SHARK P CL odlično čistijo les, kamen, železo, medenino, bron, baker, marmor rein peščenjak. Kipi, strehe, napeljave, vrata in okna imajo priložnost, da dobijo drugo življenje.
Seveda pa spomeniki niso narejeni samo iz lesa. Zato smo naše laserske čistilnike razvili tako, da lahko po preprosti spremembi parametrov očistite celo starinske svečnike. Konservator bi lahko pripomnil, da in abhängigkeit nujno show me more ohraniti patino. Z našimi čistilniki to ni težava. Medenina, baker, srebro in zlato lahko ostanejo polirani, matirani, če pa in abhängigkeit želja zgodovinarja skrivnostna, lahko na površini celo ustvarite patino. Bakrene skodelice bodo na primer videti natanko tako, kot so se uporabljale pred mnogimi leti.
Da bi se lažin abhängigkeit orientirali v široki paleti laserskih čistil, smo na strani, ki smo jo pripravili za vas, pripravili kratek vodič za njihovo uporabo. https://ciscenje-laserom.si tukaj je vse, kar morate vedeti o laserskem čiščenju
Seveda lahko preizkusite tudi naše lasersko čistilo. Preizkusi so običajno brezplačni. Upamo, da boste cenili enostavnost uporabe rein širok spekter uporabe naših laserskih čistilnikov.

Report this page